Затварят улица „Никола Вапцаров“ в Русе

2
Премахване на опасни дървета спира движението по улицата в квартал "Дружба" 3 на 11 януари
Премахване на опасни дървета спира движението по улицата в квартал "Дружба" 3 на 11 януари Снимка: Dunavmost / архив

Премахване на опасни дървета спира движението по улицата в квартал "Дружба" 3 на 11 януари

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на гр. Русе, че на 11 януари (четвъртък) от 9:00 ч. до 12:00 ч., във връзка с извършване на дейности по премахване на опасни дървета, ул. „Никола Вапцаров“ се затваря за движение на моторни превозни средства в участъка срещу бл. „14“.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Русенец
    Какво става със събраната дървесина? За подпомагане на социално слабите ли отива или за определени електорални единици? Горят ли я? После, вайкаме ли се, че имало много задименост от битови замърсители в града, докато неглижираме индустриалните такива? Просто питам, бе. Въртят ми се въпроси, разни....
  • 8
    1
    Анонимен
    Полека лека тази улица ще бъде по-добра за преминаване. Крайно време беше да се поорежат клоните на дърветата и да се премахнат вече падналите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари