Отново ще затворят улица „Алеи Възраждане“ за санитарна сеч

0
Улицата ще бъде недостъпна за превозни средства в участъка от ул. „Сан Стефано“ до ул. „Янтра“
Улицата ще бъде недостъпна за превозни средства в участъка от ул. „Сан Стефано“ до ул. „Янтра“ Снимка: Google Street View

Улицата ще бъде недостъпна за превозни средства в участъка от ул. „Сан Стефано“ до ул. „Янтра“

Община Русе информира гражданите, че от 11 до 13 октомври включително, от 9:00 до 16:00 ч. поради санитарна резитба на дървета ще бъде затворена част от ул. „Алеи Възраждане“ – в участъка от ул. „Сан Стефано“ до ул. „Янтра“.

Припомня ме ви, че санитарна сеч по друг участък от улицата бе извършена на 5 и 6 октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА
    АКО ТОВА ДЪРВО ПАДНЕ И ЗАТИСНЕ НЯКОЙ ИЛИ СТАНЕ НАЙ-ЛОШОТО ЩЕ СЕ НАДПРЕВАРЯТ ДА СЕ ОПРАВДАВАТ ЧЕ НЕ СА ВИНОВНИ ДРУЖБИТЕ, УЛИЦА ДОБРИ НЕМИРОВ, УЛИЦА ОБОРИЩЕ КАТО ДЖУНГЛА
  • 1
    2
    Pyce
    Ако дърво падне в/у кола или увреди тераса на блок кой носи отговорност за това дърво? От април съм сигнализирал за две изсъхнали дървета на 112, до Общината отдел "Екология", домоуправителя подава сигнал по моя молба ... и дърветата още си стоят. Отговор по телефона получих от една лелка "Г-дине, дърво така лесно не се реже!" и ми затвори. Кой ще поеме отговорността за това дърво на ул.Мадарски конник2 , което е високо над 10м и няма едно зелено листо от миналата пролет?
  • 1
    1
    Pyce
    /А по другите квартали? Кога?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари