Затварят главна улица във Велико Търново

20
Променя се движението заради поставяне на нова маркировка
Променя се движението заради поставяне на нова маркировка

Променя се движението заради поставяне на нова маркировка

Нова пътна маркировка ще бъде разчертана на част от улица „Христо Ботев“ във Велико Търново на 7 февруари. Боядисването на платната ще бъде в участъка от кръговото кръстовище при Летния театър до разклона до офиса на „Еконт“. Маркировката е свързана с организацията на движението при влизането и излизането от кръговото.

Разчертаването ще бъде от 10:00 до 15:00 часа в сряда /7 февруари/. В този период участъкът от ул. „Христо Ботев“ ще бъде затворен за движение. Алтернативните маршрути са от кръговото кръстовище към улиците „Цар Тодор Светослав“, „Марно поле“ и „Седми юли“, съобщава Болярски Новини.

В периода от 10:00 до 15:00 часа на 7-и февруари автобусни линии с номера 1, 2, 3, 4, 5, 9, 13 и 70 няма да се движат по ул. „Христо Ботев“ и няма да преминават през спирки „Община Велико Търново“ и „МДТ „Константин Кисимов“. Автобусите ще пътуват по улиците „Бачо Киро“ и „Седми юли“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари