Застреляха световния шампион по жиу-жицу Видади Марданов

2
Многократният световен шампион по жиу-жицу Марданов загина на 32 години
Многократният световен шампион по жиу-жицу Марданов загина на 32 години Снимка: Facebook

Многократният световен шампион по жиу-жицу Марданов загина на 32 години

Многократният световен шампион по жиу-жицу Видади Марданов загуби живота си в понеделник вечерта. 32-годишният боец е бил убит в Дагестан, съобщават руските медии, цитирани от bTV Спорт.

Марданов беше едновременно президент на NFC Граплинг лигата и ММА лигата, а убийството се е случило около 4:00 часа сутринта. Според информацията той е излязъл от къщата си, за да говори с някого, но по време на разговора двама мъже са го простреляли и избягали.

Марданов е бил извикан за разговор, а когато е излязъл, е бил застрелян, след което неговите убийци са избягали“, предават месните медии думите на свой източник от полицията.

След като пристига на мястото, полицията открива тялото на мъжа на улицата. След това органите на реда разпознават двамата нападатели. Медиите посочват имената на Тимур Асадом и Абдумислим Муртазалиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    до долния катил
    Прост Ганьо пак си мисли, че знае всичко хахахахах
  • -7
    1
    Путлер капут
    Не е искал да бъде моГилизран да се бие в Украйна за жълти копейки към орките! НКВД го е ликвидирало! Проста работа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари