Заснеха момиченце да шофира под надзора на баща си

1
На кадрите се вижда как мъжът задава маршрута
На кадрите се вижда как мъжът задава маршрута Видео: NOVA

На кадрите се вижда как мъжът задава маршрута

Малко момиче шофира под надзора на баща си. За това сигнализира наш зрител. На кадрите се вижда, че таткото явно е доволен, че малката му дъщеря се справя добре и задава маршрута по време на движението.

Това дете ще расте с мисълта, че всичко му е позволено. Ние сме единствената държава, където когато записваш курс те питат „Ти шофирал ли си?”. Това се приема за нормално. В този случай е можело да се стигне до трагичен инцидент, ако на пътя изскочи пешеходец, например. Призовавам родителите да водят децата си на картинг писти и подобни места, а не да шофират с тях из улиците на градовете. Рано или късно подобни неща ще доведат до почернени семейства”, обясни Красимир Георгиев, председател на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България, цитиран от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    баща
    както се вижда автомобила се движи с 20-30 км.ч кои родител с ръка на сърцето ша каже аз йок не сам давал волана на децата си то е равно стойно да не си давал да си отпият от биричката ти---------нарочно не поставих удивителни симвили
  • 10
    1
    .......
    Този баща е за психиатър!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари