Засилен трафик по магистрала "Хемус" към Варна

1
До 14:00 часа днес товарните автомобили над 12 тона ще се отклоняват по обходен маршрут
До 14:00 часа днес товарните автомобили над 12 тона ще се отклоняват по обходен маршрут

До 14:00 часа днес товарните автомобили над 12 тона ще се отклоняват по обходен маршрут

Засилен е автомобилният трафик по АМ "Хемус" от София към Варна. Заради ремонти при тунелите "Топли дол" и "Правешки ханове" има временна организация на движението. До 14:00 часа днес товарните автомобили над 12 тона ще се отклоняват по обходен маршрут. За първи януари са предприети допълнителни мерки във връзка с обратното пътуване на автомобилите към София, предава БНР. Тогава от 11:00 до 20:00 часа ще бъдат отворени и двете ленти в тунелите.

Към момента движението по АМ "Тракия" към Пловдив е спокойно. По нея няма въведена временна организация, има допълнителни екипи, които контролират скоростните режими. Не се допуска моторни превозни средства да преминават през лентата за принудително спиране.

Паркирането в синя и зелена зона в София е безплатно от днес до първи януари.

Въвежда се и временна организация на движението и паркирането в района на площад "Княз Александър Първи", където ще се проведе Новогодишен концерт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари