Защо пътната мафия 14 години спираше поставянето на колчета в Кресненското дефиле?

1
Предполагам, че тези 60 хиляди лева не бяха дадени, за да се прокара безумният корупционен проект на пътната мафия през дефилето и да има за какво да се обвиняват "зелените", заяви бившият заместник-министър на околната среда Тома Белев
Предполагам, че тези 60 хиляди лева не бяха дадени, за да се прокара безумният корупционен проект на пътната мафия през дефилето и да има за какво да се обвиняват "зелените", заяви бившият заместник-министър на околната среда Тома Белев Снимка: БГНЕС

Предполагам, че тези 60 хиляди лева не бяха дадени, за да се прокара безумният корупционен проект на пътната мафия през дефилето и да има за какво да се обвиняват "зелените", заяви бившият заместник-министър на околната среда Тома Белев

За една година нито една жертва.

А струваха само 62 хиляди лева.

От 2008 година до юли 2022 неразумно каране взе 71 жертви и 386 пострадали.

62 хиляди лева, които отдели правителството Петков - по решение на Гроздан Караджов, след отказ на МОСВ да обвързва мерките за безопасност с корупционният проект за магистрала през дефилето.

Защо не бяха дадени тези средства 14 години трябва да отговарят министрите на регионалното развитие и директорите на АПИ през тези години. Трябва да отбележа, че тези 60 хиляди са по-малко от заплатите на всички отговорни за пътищата в МРРБ и АПИ за 1 месец и са пренебрежима сума срещу десетината милиарда лева разпределени от тях за пътища през тези години.

Предполагам, че тези 60 хиляди лева не бяха дадени за да се прокара безумният корупционен проект на пътната мафия през дефилето и да има за какво да се обвиняват "зелените".

Естествено не трябва да забравяме отговорността на некомпетентните, но много гласовите псевдоорганизации като Българска асоциация на пострадалите при катастрофи, Клъстъри Зелен транспорт, Браншова камара Пътища, Природата за хората, Бъдеще за човека, спорта и туризма в Кресненското дефиле и още десетина други, които припяваха на Симеон Пашов и ГБС в процеса на заблуждаване на обществото.

Тома Белев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари