Защо мишените са бизнесмени, извън обръчите на ГЕРБ?

2
Хората не са глупави и си задават въпроси
Хората не са глупави и си задават въпроси

Показните акции срещу големите бизнесмени, извън обръча на ГЕРБ, не постигат желания успех.

Освен икономическите мотиви за определен кръг, те бяха и за отклоняване на вниманието от огромни политически скандали, както и от строителни фирми, замесени в нередности по изпълнение на пътищата в България, пише сайтът alarma news.

Случаят с катастрофата край Своге изкара скандални истини и затова бе бързата реакция със смяната на министри и за изпускане на общественото напрежение. Президентът Радев обаче обърка системата.

Със забавяне заради неспазване на процедури на гласуването на новите министри, Радев даде възможност на политици и най – вече медии, да проучат новите номинации и те се превърнаха в нов скандал. Един кандидат – министър си направи отвод, излизайки за него катастрофи и хулиганство по пътищата. Друг излезе, че е свързан с престъпния свят.

Трети пък е свързан с костинбродската афера.

Цялото усилие за изпускане на парата на народа отиде по дяволите, а авторитетът на Борисов още повече се разклати. Акциите срещу бизнесмени също удариха на камък и вместо да отклонят вниманието, затвърждават предположенията за държавен рекет в полза на определени лица. Хората не са глупави и си задават въпроси.

Например, защо бизнесмени, извън обръчите на ГЕРБ, са мишените!

Защо „Винпром Карнобат „, а не например фирмата участник в инцидента край Своге „Трейс груп“?

Много са въпросите, а пресоляването на манджата чрез изпълнителните медии до властта процеса се обърна срещу премиера и властта. Но явно алчност и лоши съветници подготвят прощалния поход на правителството на Борисов 3.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари