Защо фолк звездите не искат да виждат тези снимки?

2

Грандиозният концерт, обещан от Телевизия планета по случай 14 години от създаването на музикалната медия, снощи събра стотици фенове на поп фолка.

Спектакълът заложи на най-изявените певци и певици от бранша, които се бяха постарали зрителите никога да не забравят появата им на сцената, пише Канал 3.

За няколко от най-видните изпълнителки обаче вечерта беше белязана от модни гафове, които само най-верните им почитатели са успели да простят. 

Нежният глас на фолка Десислава заложи на дълга вечерна рокля с изрезки под бюста и огромна цепка.

Фолк певицата инцидентно показа повече от нужното и щом се разходи по сцената, дълбоката й цепка разкри и най-интимните й части.

И ако при Десислава това очевидно не беше търсеният ефект, то други нейни колежки се отпуснаха максимално на сцената и се явиха в дрешки, подходящи за танцьорки от еротична програма. 

Въпреки че Галена е лице на моден бранд и от години работи с един от най-успешните стилисти у нас, фолк фурията беше решила да изкопира визия, вдъхновена от певицата Кейти Пери, която пък си я "взе" от филмовата класика за Клеопатра.

Най-необяснимото във външния вид на певицата със сигурност беше перуката й. 

Най-голямата модна грешка със сигурност е да облечеш дрехи, в които изглеждаш, сякаш си се подложил на мъчение. Такъв сякаш беше случаят на Анелия и Кали. Анелия реши да си обуе къси панталонки, съчетани със златист елек, пристегнат с колан. Цялостната й визия беше допълнена с високи ботуши.

Изпълнителката, която е качила няколко килца отгоре се движеше по сцената така, сякаш изпитва огромен дискомфорт.

Кали пък избра черна мини рокля с пайети, която вместо с дълбоко деколте беше завършена с част с поло - това не изглеждаше нито красиво, нито удобно. Вторият тоалет на Кали пък доказа, че за фолк изпълнителите бельото никога не е било приоритет. 

Те със сигурност няма да искат да видят снимките си от концерта никога повече.

Младите попълнения на фолк лейбъла Фики и Галин пък са гледали много внимателно клиповете на Кание Уест, за разлика от дизайнерите на облеклата им, които явно не са били толкова наблюдателни.

Това си пролича от странната визия на двамата певци.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари