Защо БНТ спря "Дързост и красота"?

1
Като удар под кръста на пенсионерите дойде новината за края на една ера
Като удар под кръста на пенсионерите дойде новината за края на една ера

Като удар под кръста на пенсионерите дойде новината за края на една ера.

БНТ, без първоначално обяснение, сякаш да остави всички в още по-голям ступор, спря излъчването на "Дързост и красота", сериала, за който се носят легенди.

Моментално фейсбук, макар и на шега, реагира на спирането на сапунката. Повечето хора едва ли са успявали да хващат сериите в "удобния" обеден час 11:20, но бяха красноречиви в мнението си: "БНТ спрели "Дързост и красота"! УжасТ, бедстваме!", "Безбожници, върнете "Дързост и красота!" Останаха само още 30 години- серии...", "И какво правим сега? Няма да видим Рич на 200 години", "БНТ спря "Дързост и красота

"Е не се издържа вече! На бунт!" Други откриха конспирация със спирането на сапунката: "Докато ни залъгват с грипени, катастрофи и градушки, спряха "Дързост и красота."

Легендата бе заменена от "История.bg" и "Светът на Япония", а хората се възмутиха, "на кого всъщност са му нужни подобен тип предавания? "Дързост и красота" поне учеше на живот!"

Истинската причина обаче излезе наяве няколко дни по-късно. А тя е нисък рейтинг и неподновен лиценз. Според данни на ГАРБ, цитирани от националната телевизия, гледаемостта на сериала е 0,79%. А някои смелчаци твърдят, че сапунката е била доста по-гледаема от някои турски и индийски сериали, излъчвани по конкурентните телевизии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари