Заря за Крисия

0

Мащабна заря ще озари небето над Разград за 12-ия рожден ден на детето-чудо Крисия.

Това разкрива бащата на певицата - бизнесменът Марин Тодоров, предаде "България Днес".

Родителят лично се е заел с организацията на партито, което ще се проведе на 1 юни в затворен комплекс в областния град. Черешката на тортата в пищното празненство ще бъде зарята с 250 изстрела в небосклона.

"Крисия заслужава най-доброто и затова не съм пестил време и пари, за да й организирам най-доброто отпразнуване на рождения й ден. С някои от нещата от програмата е запозната, но другите ще бъдат изненада, за да се почувства още по-щастлива", обясни Тодоров.

500 балона с хелий, машина за произвеждане на огромни сапунени мехури и конфети във формата на сърца ще придадат цветност на личния празник на най-талантливата малка българска певица.

Аниматори от Русе, латинотанцьори от Шумен и актьори от София ще забавляват 130-те гости на празника, като много сериозна ще бъде бройката на децата.

Учителките, директорката и личната педагожка на Крисия също са сред поканените на рождения ден, като ще бъдат специално почетени за усилията си да помагат в развитието на малката изпълнителка.

"Рожденият ден на Крисия е на 1 юни, когато традиционно в цялата страна има събития по случай Деня на детето и тя постоянно получава покани за участия. Тази година отказахме всички ангажименти, за да може тя да се наслади на рождения си ден и съзнанието й да не бъде натоварено с нищо. Тя самата вече си личи, че е пораснала, и също често изразява собственото си мнение. Каза, че иска да си почива на рождения ден и с майка й се съобразяваме", каза още гордият баща.

Крисия е решила сама да забавлява в един момент гостите си и ще изпълни няколко песни. Тя ще изпее парчета заедно със свои колежки, сред които е и Тереза Тодорова - другата малка певица, която се изявява в "Шоуто на Слави". Специално за партито ще пристигне и детски духов бенд, който е съставен от 12 малчугани, свирещи на саксофон, тромпет и други духови инструменти.

Тортата за партито ще е на два етажа, като детето-чудо сама си я е избрала - бяла със сини цветенца. Роклята й за тържеството Крисия е решила да бъде в същите цветове.

На деня след партито - 2 юни, Крисия и семейството й веднага ще отпътуват за София, тъй като вечерта летят за Мадрид. В испанската столица малката изпълнителка ще бъде част от мащабния концерт на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". Затова остава в тайна тв водещият какъв подарък е приготвил за малката си любимка.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари