Почина жена с COVID-19 в Разград

1
Областният кризисен щаб изказва съболезнования на семейството и близките на починалата
Областният кризисен щаб изказва съболезнования на семейството и близките на починалата

По данни на Регионалната здравна инспекция в Разград, за последните 24 часа на територията на областта са констатирани шест нови случая на лица, заболели от коронавирус

Единият случай е жена на 74 години от с. Гецово. Хоспитализирана в Отделение по инфекциозни болести към МБАЛ - Разград, съобщи Кис 13.

Вторият случай е жена на 67 години от с. Белинци. Хоспитализирана е в изолатора на Отделение по пневмо-физиатрични болести.

Мъж на 18 години от гр. Исперих е третия заболял от COVID-19. Оставен е в дома, с предписание за изолация в домашни условия.

Четвъртият случай е жена на 56 години от с. Самуил. Оставена е в дома, с предписание за изолация в домашни условия.

Следващият случай е мъж на 57 години от с. Брестовене. Хоспитализиран е в Специализирана болница за активно лечение за пневмо – фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков" – Русе.

Шестият случай е жена на 64 години от с. Ясеновец. Хоспитализирана е в Специализирана болница за активно лечение за пневмо – фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков" – Русе.

Жена на 61 години от с. Китанчево, хоспитализирана в Отделение по инфекциозни болести към МБАЛ – Разград е починала вчера, 1 юли. Жената е била с придружаващи заболявания.

Областният кризисен щаб за борба с COVID-19 изказва съболезнования на семейството и близките на починалата и призовава всички граждани да спазват въведените противоепидемични мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари