Заповядайте на седянка в центъра на Русе

3
Една забравена традиция, която ще е изпълнена с много наша музика
Една забравена традиция, която ще е изпълнена с много наша музика

4етри Project, етно-бенд "4етно" и вокално трио "Идепея" ви канят на седянка - една забравена традиция, която ще е изпълнена с много наша музика.

Не казваме „наша“, защото  тя е на всички нас, не случайно е наречена народна музикамузика за народа.

4етри Project цели създаването на проекти, които да карат хората да мислят, защото мисленето неизбежно води до промяна, ако мислиш деградивно, мисленето води до деградиране, ако мислиш градивно, промяната е градивна. Човек се определя от начина си на мислене, но най-лошо е да не мислиш, защото, ако не мислиш, но правиш нещо, ти просто съществуваш.  В случая, искам да мотивираме хората да се замислят за значението на традициите, песните НИ, за нещата, които са ни напомняли и ни напомнят, кои сме и какво можем.

Ние сме млади артисти, които искат да напомнят, че имаме уникална музика, която е много повече от – три тона, две думи и полусъблечени хора, които се мятат като обезумели на фона на плейбек със западно-европейски привкус.

Имаме уникални песни и традиции, те са останали във времето, защото винаги са били нещото, което ни е отговаряло на въпроса – Кой съм аз.

На 27.06.2019 направихме концерт, който ни увери, че песните ни и подходът ни са на прав път. Напълнихме залата, имаше много  правостоящи, както и хора, които не успяха да влязат.

Този път сме на площада, няма вход, няма определен брой места.

Ако Бог даде хубаво време, ще направим всичко, което сме замислили в програмата ни, а каква ще бъде тя, ще разберете в 19:00 часа на 26.07 (петък)  пред съдебната палата на град Русе.  

Вземете си настроението, а ако нямате - ние ще ви го подарим!

Нашият призив е - Да съхраним това, което ни е съхранило!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари