Започва поставянето на колчета на „пътя-убиец“ Русе - Бяла

3
Ограничителни колчета ще възпират шофьорите да предприемат забранени изпреварвания
Ограничителни колчета ще възпират шофьорите да предприемат забранени изпреварвания Снимка: БТА

Ограничителни колчета ще възпират шофьорите да предприемат забранени изпреварвания

Ограничителни колчета ще възпират шофьорите да предприемат забранени изпреварвания в четири участъка от пътя Русе-Бяла и така да създават предпоставка за тежки катастрофи. Те са доставени и предстои да бъдат монтирани от стопанина на пътя - Областното пътно управление, съобщи вчера старши инспектор Стилиян Станев - началник на група в сектор "Пътна полиция" в Русе, цитиран от БТА.

Пътят Русе-Бяла е наричан от русенци "път-убиец" заради честите катастрофи с тежко ранени и загинали.

Станев обясни, че участъците вече са с положена червена маркировка, върху която ще бъдат монтирани колчетата. Това са места с по три ленти за движение - две в едната посока и по една в другата, която е забранена за изпреварване.

Станев коментира, че участъците са определени след съвместно обследване с "Пътна полиция"- Русе, Държавната агенция по пътна безопасност и с Областното пътно управление.

"Надяваме се, че ще имат ефект", каза Станев.

Той допълни, че екипи на полицията извършват и линеен контрол. Патрулни автомобили се движат в колоната от други превозни средства и извеждат опасните водачи.

"Това се прави от две години по опасното трасе Русе - Бяла", каза Станев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    7
    до мехмед
    мехмеде що не си ЕПМ!! Най-вероятно се припознаваш в графата "турски тираджии". Е мехмеде вече ще караш бавно, няма да изпреварваш рисково с умрелия си тир или каквото караш там и пак казвам ще си ЕПМ!!!
  • 13
    6
    до 5
    Мехмеде, колчетата са през 15-20 метра. Никакъв проблем не е за лек автомобил, линейка или пожарна да се провре между тях. От всичките лайна дето си изписал, само това ти разбрах. Другото не мога да коментирам.
  • -22
    5
    МЕХМЕД ШУКРИ
    До коментар 3 ей педерас като закъса някой в бетонната колона как ще излезнат отзад другите да го заобиколят майкати робска малоумна ограничена искаш правилата дребните риби да ги спазват а депутатите да не ги спазват 33 години кражби ти сера на промития прекалено честен мозък прекалено честните са боклуци.
  • -9
    4
    Мда
    Вече ще има жертви и от колчетата.
  • 18
    3
    !!!
    Сложете беттонни, че бая малоумници, румъски цигани, турски тираджии и всякаква друга дебилна бързаща за някъде паплач има!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари