Шофьор: И колчетата не могат да спрат идиотите

7
Двама водачи влизат в насрещното, минавайки през монтираните ограничителни колчета
Двама водачи влизат в насрещното, минавайки през монтираните ограничителни колчета

Двама водачи влизат в насрещното, минавайки през монтираните ограничителни колчета

В село Поликраище двама шофьори са заснети да правят нарушение. Водачите изпреварват в забранен участък, като минават през монтираните по средата ограничителни колчета. За щастие не се стига до инцидент, но това е поредният случай на подобно поведение.

„И колчетата май не могат да спрат идиотите,“ пише Мая Иванова във Facebook.

„Толкова ли пък не могат да изчакат 2 минути да излезнат от селото?!,“ коментира друг потребител на социалната мрежа.

Идиотите нищо не може да ги спре. Жалко, че застрашават невинни човешки животи! После ще хълцат по телевизията.“

„Трябва като в Румъния бетонни разделители“, коментират в група във Facebook.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    18
    DMT До Българин
    Наистина ли вярваш на това, което си написал. Ако се разровя в интернет сигурно ще излезе минимум по една катастрофа за година на точно в този участък(може да са повече, не съм проверявал). Просто ти дадох пример заради криво разбраната ти логика, че някой по-глупав от тебе е сложил тези ограничения(скорост, маркировка дори и колчета). Всеки един от извършителите на ПТП не са сядали зад волана с идеята да блъснат някой. Но едно 90% от тях са разсъждавали по твоя начин, защо да не го изпреваря тук или защо е това глупаво ограничение и т.н. Примери безброй. И както се казва всеки си има глава на раменете
  • 5
    17
    До 11
    Да бе, щото всички села в Австрия и Германия са на магистралата...И поне два пъти трябва да те чета, че с този правопис български...
  • 7
    16
    до 14
    Изчезни, бе говедо! Ти май освен , че не можеш да пишеш смислено, не можеш и да четеш и разбираш какво ти се казва! Баси дебила, остава да кажеш, че и книжка са ти продали!
  • 3
    15
    До българиан
    Ти не се дуй много, че освен бой и кайсии ша ядеш, овчи!
  • 0
    14
    Българин
    Ела ми пред очите много сте силни в Интернет а на улиците се заключвате в колите си от страх бягат и сечете пътя без мигач среден пръст показвате и едно извинявай няма бой не сте яли и се правите на много честни и перфектни....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари