Започва косенето на тревните площи в Русе

3
Дейностите се изпълняват от ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“
Дейностите се изпълняват от ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“ Снимка: Община Русе

Дейностите се изпълняват от ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“

Община Русе стартира косенето на тревните площи в града.

Дейностите се изпълняват от ДЗЗД „Паркстрой“ и ОП „Паркстрой“, като поетапно ще бъдат обхванати отделните райони на Русе.

До 5 април е предвидено от ДЗЗД „Паркстрой“ да бъдат окосени булевардите „Тутракан“, „Христо Ботев“ и „Липник“, улиците „Доростол“ и „Плиска“, пътен възел ЛВЗ, комплекси „Спортисти“, „Войводи“, „Царе“ в кв. „Здравец – Изток“ и комплекс „Стотици“ в кв. „Чародейка – Север“.

За същия период ОП „Паркстрой“ ще коси прилежащите площи в района на кейовата зона, ЦЮР, Младежкият парк и бул. „Трети март“.

При неподходящи метеорологични условия дейностите ще се изпълняват в следващи благоприятни дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари