Започва издаването на лични карти от ново поколение

1
Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов по време на парламентарен контрол
Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов по време на парламентарен контрол Снимка: БГНЕС

Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов по време на парламентарен контрол

Издаването на ново поколение лични карти започва във временен център. Това заяви вътрешният министър Калин Стоянов в рамките на парламентарния контрол, съобщи БТА.

В този временен център ще има две машини, а центърът ще бъде в сграда на МВР, каза Стоянов.

Там ще бъдат издавани само лични карти и документи за пребиваване.

В същото време продължава работата по проекта за новата сграда, която да е център за такива документи. Тя ще бъде построена, но се наложиха корекции, каза Стоянов.

От страна на МВР няма забавяне. Документацията се преглежда в момента. Нанесени са корекции по плана, уточни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Любител на Жанра
    Много четях фантастика от дете до 30 годишна възраст.Запознах се с фантастиката в началото на осемдесете години.Прочетох много статии,научни мнения,хипотези.Мога да кажа с чисто съзнание че някой прогнози и грубо навлизане в личното пространство на човека от държавната и най вече търговска корпоративна власт се сбъднаха заедно с чипиране,биометрични данни и какво ли не.За съжаление в повечето фантастични произведения краят на човечеството няма добър изглед и е плашещ.Основнатс причина е самоунищожението.Първопричинатс е дива алчност и тотален контрол за подръжката и.Експлоатация хищническа на ресурсите и на човека.Човек изолира човека от обществото чрез машините и правила принизяващи човека на по ниско стъпало от животните в обществото и социома, цивилизацията е в упадък.Човечеството няма добра перспектива и краят е предизвестен.Някой воюва тихомълком срещу творението на бог с цел неговото унищожение.Този неизвестен може да има и има също човешки образ.Има върху какво да се замислят първоприемниците на ЕГН.
  • 6
    2
    До 1:
    Нещо такова. Не си далеч от истината.
  • 11
    1
    Станислав Лем
    Сигурно новите карти ще мерят колко серем,пикаем,ядем,пием,ебем и спим.Може би ще имат и мини тракер,кой къде ходи.Ще ги вържат с банките и социала.Теглиш с лична карта от банкомат и ще служат за шофьорска книжка и здравна карта.Ако ропотаеш,пишеш срещу власта,бастър копче и банкомата не пуска.Наказани.Изключвабе от системата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари