Започна укрепването на основите на Русенската опера

4
Слягането на сградата е от години
Слягането на сградата е от години Снимка: Dunavmost

Слягането на сградата е от години

Започна укрепването на основите на Русенската опера.

Слягането на сградата е от години и се ускори след потушаването на пожара, който унищожи покрива ѝ през 2020 година, припомня БНТ.

Тогава бяха използвани над 50 тона вода, голяма част от която е проникнала в льосовата основа на сградата и околния терен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Голям
    Дано на някой да му дойде на ум да смени и англоезичния надпис на фасадата и името на града ни да бъде изписан според Закона за транслитерацията - RUSE. Някой да е виждал са се пише SOUFFIA или BOURGASS? Русе си е Русе, не е Russia (само да не се възпалят русофилите - не съм русофоб).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари