Започна продажбата на билети за двубоя Дунав - Витоша

0
„Драконите“ ще изиграят изключително важния мач - реванш от плейофите за оставане в „А“ в понеделник
„Драконите“ ще изиграят изключително важния мач - реванш от плейофите за оставане в „А“ в понеделник

Днес, 09 Май, стартира продажбата на билети за изключително важния мач – реванш от плейофите за оставане в „А“ група срещу Витоша.

Домакинският мач на „Дунав“ е в понеделник, 14 Май, на „Градския“ стадион в Русе с начален час 17,30 ч.

Надяваме се, че повече хора ще дойдат на стадиона, за да подкрепят отбора в този изключително важен двубой срещу гостите от Бистрица. „Драконите“ отново имат огромна нужда от подкрепата по трибуните. В последните мачове ясно се видя, че те разчитат на вашата помощ, затова приканваве всички футболни фенове – понеделник на стадиона да дадем „криле“ на любимия ни отбор. С ваша помощ, последните два домакински мача се превърнаха в празник за почитателите на „Дунав“, дано и след двубоя с „Витоша“ всички заедно да ликуваме. Нека създадем атмосфера, която да е пример за другите отбори, да докажем че сме единни, и че заедно можем да постигнем много. Футболистите имат нужда от своя „12“ играч и вярваме, че всички вие ще бъдете на стадиона и ще допринесете за постигането на общата цел, а тя е само една – оставане във футболния елит на България, там където несъмнено е мястото на „Дунав“.

Билетите са с цена 4 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България“ в Русе –  в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д; в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

ФК „Дунав“ Русе напомня, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

За централната трибуна билетите ще са с цена 10 лв. и ще се продават само в магазин „SportLic”.

Касите на стадиона започват продажбата на пропуски в 15,30 ч., а вратите отварят в 16,30 ч. Билетите за мача ще бъдат продавани до 60 мин. от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 мин. от старта на мача. Желаем да напомним, че хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари