Започна кампанията "Купи и дари" в Русе

0
Лайънс клубовете стартираха благотворителната кампания
Лайънс клубовете стартираха благотворителната кампания Снимка: Lions club Russe - Sexaginta Prista / Facebook

Лайънс клубовете стартираха благотворителната кампания

Акцията е в подкрепа на членове от “Съюз на слепите”- Русе, бедстващи семейства и деца сираци в общността, съобщи д-р Розина Мирчева, предаде Дарик радио.

Лайънс клубовете в Русе започнаха своята ежегодната благотворителна кампанияКупи и дари“ в подкрепа на членове от “Съюз на слепите”- Русе, бедстващи семейства и деца сираци в общността. Кампанията ще продължи до края на месец ноември, докогато всеки може да закупи пакетирани хранителни продукти и да ги дари. В четири русенски магазина има поставени табели на кампанията и дарителски кошници в следкасова зона. В края на кампанията продуктите ще бъдат раздадени на нуждаещите се.

Повече за акцията чуйте от д-р Розина Мирчева - паст-президент на Лайънс клуб "Сексагинта Приста":

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Alèx
    Д-р БОЯНОВА стои по доб ре на асвалта! А при Пир онков по добре не ходете а също и при някой от фамилия ХИНКОВ! После дният е БОКЛУК! Помня го от 88- ма! Неговата мами ца!
  • -1
    5
    Alèx
    Във военна болница хващаше окото, но сега едва ли!
  • -1
    4
    Иван
    А кмета кво ще купи и дари
  • 7
    3
    Моляяяя?
    д-р Розина Мирчева ли ?!?! Тази, на която най голямото и достойнство бе снимката и до банкнотоброячна машина в една от лабораториите ли? Когато дереше по 100 лева за ковид тестове, пък те на цена от 5 лева. Резус-фактора ми объркаха в лабораторията и в стоматологията!!! Пак добре, че уцелиха кръвната група. Я е питайте какви пари наля в радия за безмислена реклама, а не ги дари на бедните.
  • 2
    2
    фена на Путин
    Какъв е този лайънс клуб ? Кой го финансира ? Поредното маскирано нпо обслужващо и други интереси ? Сигурно пак в основата на всичко стои демокрацията. От мен три по една стотинки няма да видите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари