Запис показа мъжа, запалил общински камери в Русе

0
Посегателството е в подлез близо до училище
Посегателството е в подлез близо до училище Видео: NOVA

28-годишният мъж ще трябва да плати за щетите, които са за над 1000 лева

Поредна вандалска проява, случаят е от Русе. На 4 януари мъж, който преминавал през подлез на бул. "България", подпалил със запалка кабелите на камерите за видеонаблюдение. Възникнал е и пожар.

Огънят е бил забелязан от охраната на училището, което се намира непосредствено до подлеза. Той е използвал пожарогасител, за да потуши огъня и е сигнализирал на спешния телефон 112, информира NOVA.

Йордан Джамбазов от Инспекторат "Обществен ред и сигурност" към Община Русе заяви, че извършителят на престъплението е установен - 28-годишен мъж. Щетите са за над 1000 лв. Ще бъде предявен иск към извършителя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    10
    ...
    Джамбо е много добър професионалист и по физическа и психологическа издържловост ще натрие носа на 10 000 млади пишлемета. Не го плюйте човека. Службата е държавна хранилка но човека е професионалист. Това е истината. Няма абсолютно нищо с Валентин Колев, безобразно тъпия тюфлек, който си имаше кабинет и само обикаляше събития за да го снимат.
  • 7
    9
    Русенец
    Безделието кара човек да се чуди, каква простотия да свърши. За да не безделничи повече, трябва да положи малко безплатен общественополезен труд. Трудовата повинност може да бъде много полезна, стига да имаме управници с топки.
  • 10
    8
    Димитров
    Общината е пълна с пенсионирани ченгета ! Освен големи пенсии Пенчо им дава и големи заплати ! До кога бе Милков ?
  • 8
    7
    Мангала от Селеметя
    Това е подлезът до циганското училище Алеко Константинов в Селеметя.Явно мангалчето е било доста дрогирано за да го направи това нещо.Те циганите от Селеметя се ебат долу в подлеза.Мангала затова е запалил кабелите за да не го виждат как ебе Айшето.
  • 12
    6
    Точен
    Защо от някой а не веднага още по време на деянието кой наблюдава тези камери Има ли назначени на заплата .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари