Щетите в Парка на младежта са за над 2000 лева

1
Изключително груба и грозна проява, заяви Ивайло Топалов, началник на Общинска полиция - Русе
Изключително груба и грозна проява, заяви Ивайло Топалов, началник на Общинска полиция - Русе Видео: NOVA

Потрошени са пейки и са изпокъсани цветя от алеите

Млад мъж изпочупи лампи и камери за видеонаблюдение в Младежкия парк в Русе. Потрошени са пейки и са изпокъсани цветя от алеите. До момента не е ясно кой е извършителят, въпреки че на част от камерите има запазени записи.

„Случаят е от нощта срещу 5 юли. На видеото се вижда как около 25-годишен младеж се приближава към шадравана и започва да клати уличните лампи, докато не се счупят. Впоследствие отива към камерите и унищожава 2 от тях. Изключително груба и грозна проява”, заяви Ивайло Топалов, началник на Общинска полиция - Русе, предава NOVA.

Хората в града са възмутени от постъпката на младия мъж. По предварителен отчет щетите са за над 2000 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Bagain
    Първо - в Русе няма общинска полиция. Има една общинска охранителна фирмичка коорс в която те назначават ако си партийно протеже или имаш съответните връзки. 90% от служителите са абсолютни тюфляци. Не могат да пробягат и 20 м. И какво са правили тези които нощем трябва да наблюдават камерите от общината? Видеонаблюдението е денонощно. Вероятно спяли по бюрата след поредната ракия. Би трябвало да видят това хулиганство и веднага да се обадят на полицията, но уви... На сутринта махмурлук и изненада - парка потрошен. Ами ако бяха да пребият някого пред камерите и тюфляцитв да спят?
  • 2
    5
    БАЙ МИТЬО
    УРААААА, ЗЕЛЕНСКИ Е ТУК!! ТОВА Е НОВИНАТА НА ВЕКА КРАЙ НА ГЛАДА,ЩЕ БЪДЕМ БОГАТИ И ЩАСТЛИВИ
  • -7
    4
    Germaneca
    За Вас БИЗНЕСАРИЯ 2000 лв за клечки за зъби ги давате ПОРШЕТА карате
  • -10
    3
    gsdg
    пак че не написахте 20 000 смях
  • 29
    2
    ОЗАДАЧЕН
    Е тая мърша дрогираната не я ли намерихте бе МВР? Да си плати щетите, да си плати глобата, да бъде осъдена МЪРШАТА И АКО МОЖЕ ПРОФЛИКТИЧНО ДА МУ ФЪРЛИТЕ ЕДНА ГОРА БОЙ в подземията на кръговото!!! само предлагам....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари