Запален комин на улица "Чипровци" вдигна пожарната на крак

0
При инцидента не са пострадали хора
При инцидента не са пострадали хора Снимка: Архив

За изтеклото денонощие екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на 5 сигнала за инциденти

Вчера през деня екип на пожарната е извършил дежурство за обезопасяване на местопроизшествието в района на възникналия взрив в двор на къща в гр. Ветово.

Между 11:04 и 12:20 часа служители от Втора РСПБЗН - Русе с един автомобил са реагирали на сигнал за запален комин на улица "Чипровци" в Русе. На адреса огнеборците са установил, че са се самозапалили натрупани сажди в коминно тяло. Екипът е загасил запалването, което е било възникнало между 7-ми и 8-ми етаж. При инцидента не са пострадали хора.

По обед вчера служители от беленската противопожарна служба са посетили сигнал за ПТП с материални щети в района на кръстовището с кръгово движение на главния път край гр. Бяла. Не се е наложила намесата на пожарникарите, изпратеният екип е осъществил дежурство с пожарна техника.

В 14:50 часа екип от Първа РСПБЗН-Русе е реагирал на постъпило обаждане за дим от жилищен вход на адрес на ул. Казанлък. Екипът не е извършвал гасителни действия, тъй като произшествието е било ликвидирано от стопанина.

В 20:45 часа служители от РСПБЗН - Бяла са гасили запалване на сажди в комин на ул. Г.Бенковски в гр. Бяла. При инцидента не са нанесени щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари