Занимават ме жени имащи коли за по-малко от 10 бона, а на мен само бюста ми е толкова!

0
Трагедията на България е пълна!
Трагедията на България е пълна!

Трагедията на България е пълна!

"Героите" на днешното време доказват този факт ежедневно, пише nbox.bg

Такъв е случая и с поредната кандидат силиконка Илона Петрова. Класиралата се на 3-то място по носене на пластмаса по себе си родна труженичка не се притеснява и редовно изнася във Фейсбук потресаващите си разсъждения за живота и света.

В профила си във Фейсбук Попова е написала за себе си, че е изучавала богословие, мечтаела да стане учител, а после криминален психолог.

Хвали се, че е "МИС ЛЯТО 2014" И ТРЕТА ПОДГЛАСНИЧКА НА "МИС СИЛИКОН 2017".

Прочетете само 2 нейни статуса във Фейсбук и изводите може да направите сами:

"Много ми е несериозно когато ме занимават със своите комплекси жени каращи коли за не повече от 10 000 лв а на мен само бюста ми е толкова. Значи по една елементарната сметка аз нося по себе си близо 3 техни коли ,ако не и повече само в интервенции без да броя рокли, гримове,коси и подръжка!?А за да изказваш мнение и да занимаваш някой трябва да си минимум на неговото ниво! Ей така просто си разсъждавам!?"

"Две момичета днес в един магазин пробваха една рокля и им стоя като на закачалки за около час аз доста се застоях в него. След тях я облякох аз и заспа! Продавачките в един глас-"това защото имате бюст"!? После ми кажете, че не е оръжие и я купих само заради комплексираните и злобни погледи на девойките!???"

На една от снимките й във "Фейсбук" Попова е в лечебно заведение до видимо сериозно болната си баба. Ухилената й физиономия разказва всичко.

Източник: nbox.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари