Замисленият Валери Божинов подразни сините фенове

1
Причината е снимка в Инстаграм
Причината е снимка в Инстаграм

Валери Божинов намери как да подразни феновете дори и по време на социалната изолация заради пандемията.

Бившият национал изненада неприятно привържениците на "Левски" с последната си снимка в социалната мрежа "Инстаграм", научаваме от bTV.

На нея нападателят на италианския "Пескара" е замислен, на плажа и с куче в ръка, но облечен в екип на друг отбор от Апенините - "Рома". "Вълците" са вечният съперник на "Лацио", побратимен с "Левски". Голяма част от "сините" запалянковци в България подкрепят и "римските орли".

В коментарите привърженици на "Левски" побързаха да изразят възмущението си. Други пък похвалиха Божинов за избора на куче. Не липсва и мнение за прическата на футболиста - "За подстригване си, гранде". Водещ обаче е коментарът на бившата му половинка - Николета Лозанова. "Оли", пише тя - каквото и да означава това.

Божинов и преди е споделял симпатиите си към "Рома". През 2008 г., когато носеше екипа на английския "Манчестър Сити" и говореше за завръщане в Италия, нападателят заяви, че "джалоросите" са предпочитани от него.

"Бих искал да играя за "Рома". Прекарах известно време в Рим и се влюбих в този град. Говорих с бившите ми съотборници от "Лече" - Марко Касети и Мирко Вучинич, които потвърдиха, че атмосферата в тима на ”вълците” е страхотна. Плюс това, кой не би искал да играе с Франческо Тоти , Людовик Жюли, Амантино Мансини и Де Роси?", каза тогава Божинов, но до мечтания трансфер така и не се стигна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари