Замесиха канцлера Олаф Шолц в скандал с дрога парти

1
Става дума за годишното тържество на Германската социалдемократическа партия
Става дума за годишното тържество на Германската социалдемократическа партия Снимка: БГНЕС

Германската полиция разследва обстоятелствата около събитие на Германската социалдемократическа партия

Става дума за годишното тържество, което се организира преди лятната ваканция на Бундестага. Една жена се е почувствала зле, след като е консумирала само храна и безалкохолни напитки. На другия ден не е имала спомен за вечерта, отишла е на изследване и е подала жалба в полицията, предаде БНТ

Установени са още няколко случая. Има подозрения, че жените са станали жертви на някой от течните наркотици, наричани "дрога на изнасилвача". Те се слагат в напитка, за да предизвикат замайване и възможност за насилване.

На събитието, до което достъпът е бил само с покани, са присъствали около 1000 души, сред които канцлерът Олаф Шолц.

От фракцията на социалдемократите сътрудничат с полицията за изясняване на инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Ковид-идиоти
    Правителствата в Европа ще падат като домино в следващите седмици и месеци! След Джонсън следва Шолц. Този е пътник до края на другата седмица. От вчера в Германия излизат публикации за огромен скандал с дрогирани и изнасилвани момичета на партийна сбирка с участието на Шолц. Наблюдавайте внимателно! У нас не показват и не коментират такива неща, но и в Нидерландия нещата не са розови – тамошното правителство също е на път…. Дълбоката държава губи почва и започва да изпуска контрола, който държи чрез подставени лица в политиката на Запад. Последния им ход ще бъде да организират нова Ковид вълна и да опитат да устискат, чрез тотална цензура и диктатура! Предстои последен танц за глобалистите и техните прислужници! Единствено у нас правителството си отиде заради глупостта, некадърността, както и безпределната алчност и лакомия на премиера и веселата му компания гастербайтери – тук няма сценарий, независимо, че Петков обвини за падането си от власт руския посланник и разбира се – мафията, без естествено да я назове поименно. Цялата грантаджийска клика у нас, която прегърна беззаветно и безвъзвратно лакейството и пълзенето около посланника на САЩ в София, като най-спасителна и най-полезна „държавна“ политика скоро ще започне да грачи в един глас, че всички сме болни и трябват „мерки“! Само наблюдавайте!
  • 3
    1
    ...
    Русияяяя. само тя е виновна. ГРУ са ги натровили и сега ще му хвръкне главата и на този глупак. Хибридна атака, ще запее целия запад в един глас. Няма да има кого да осерат и ще спишат всичко на братятя. стойте и гледайте.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари