Замерят Министерски съвет с пъдпъдъчи яйца

1
Яйцата бяха раздавани от инициаторите на недоволството
Яйцата бяха раздавани от инициаторите на недоволството Снимка: БГНЕС

Протестиращите в София започнаха да замерят Министерския съвет с пъдпъдъчи яйца 

Това стана, след като един от организаторите на недоволството - Арман Бабикян, ги подкани по микрофона. Яйцата бяха раздавани от инициаторите на недоволството, съобщава dnevnik.bg.

Междувременно от транспортното министерство разпространиха до медиите официалната си позиция за казуса със задържания камион с озвучителната техника за протеста в София. Въпреки че камионът все пак се появи на протеста, от ведомството уточняват, че е спрян от движение до отстраняване на откритите нарушения.

"Днес около 17:00 ч. при извършване на рутинна проверка екип на ИА "Автомобилна администрация" е спрял тежкотоварен автомобил над 12 тона. Инспекторите са установили четири нарушения, за което са съставени 3 акта. Автомобилът не е включен в лиценз и няма право да извършва обществен превоз. Водачът не е представил информация от тахографа за предходните 28 дни, съгласно изискванията на Закона за автомобилните превози. Третият акт е за липса на пътен лист и товарителница. Камионът, който е превозвал платформа за озвучаване, е с наложена принудителна административна мярка и е спрян от движение до отстраняване на несъответствието, заради липсата на лиценз за извършване на превози", пишат от транспортното министерство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари