Замеряха със снежни топки Кирил Петков на връх Шипка

3
Недоволството не стихна, дори когато децата, участващи в честването, рецитираха стихове и пяха песни
Недоволството не стихна, дори когато децата, участващи в честването, рецитираха стихове и пяха песни Видео: NOVA

Всички официални гости на тържеството бяха освиркани от демонстрантите на партия "Възраждане"

Министър-председателят Кирил Петков участва в тържественото честване на връх Шипка по случай националния ни празник - Трети март и отбелязването на 144 години от Освобождението на България, предаде Дарик радио. 

С викове "оставка" и със снежни топки замеряха Кирил Петков на връх Шипка. Недоволството не стихна, дори когато децата, участващи в честването, рецитираха стихове и пяха песни.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев, министърът на иновациите и растежа, както и народни представители също участват в тържественото честване на връх Шипка на националния празник.

Всички официални гости на тържеството бяха освиркани от демонстрантите на партия "Възраждане".

Чуха се и възгласи „Предатели” и „НАТО вън”.

Всеки, който иска да направи разделение днес на националния празник, не работи за интересите на нашата страна, заяви Петков от връх Шипка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    Стоян
    Излагация!Не уважават институцията!Това са ,буклуците от ГЕРБ,не е Вьзраждане,заслужават бой и в ареста!
  • 8
    12
    Плюс - минус
    Повече от 30 години българите се лутаме в лабиринтите на стари, нови и проблясващи за секунди партии и партийки. Чакаме да дойде и часът на истината, когато партийните лидери ще правят това за народ и Родина, което са обещали предизборно. Но уви, мръсната пяна все още плува отгоре.
  • -10
    11
    321
    Много лесно е човек да познае възрожденския трол в коментарите. Да цъка минуси знае, но не и една запетайка да сложи. Хахаха, представям си какво възраждане си представят, нова диктатура на празноглявия електорат.
  • 23
    10
    Малииий
    Голям позор! Огромно унижение! Така не са освирквали нито Жан В, нито Филип Д (е, имаше един камък в главата!), нито оня крадец Иван Костов, че дори и тулупа Бойко! Ако в тоя Киро има поне малко нещо МЪЖКО, да си хваща жЕнката, щерките, тъщата и – обратно към Канада! Там поне не са му гледали резила и ще може да разказва на аверите си какъв велик държавник е бил!!
  • 19
    9
    Братя
    Браво с камъни и дърва трябва що него питаха за първи път ли ходи там Оставка ......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари