Зам.-председателят на ПГ на ИТН хвърли оставка

0
Предстои оставката на Виктория Василева да се гласува на заседание на Народното събрание
Предстои оставката на Виктория Василева да се гласува на заседание на Народното събрание Снимка: БГНЕС

Предстои оставката на Виктория Василева да се гласува на заседание на Народното събрание

Заместник-председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) Виктория Василева е депозирала в деловодството на Народното събрание заявление за предсрочно прекратяване на правомощията ѝ като народен представител. Това потвърдиха за БТА от пресцентъра на парламента.

Виктория Василева, която е и главен секретар на ИТН, обяви на 30 юни намерението си да напусне парламента. Като мотив тя посочи, че отдавна е уведомила парламентарната група, че ще напусне събранието, когато приключи ангажиментите си по приемане на актуализацията на бюджета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари