Заложническа криза в САЩ

0
Заподозрян се е барикадирал в дом, след като уби 3 души във Филаделфия, държи заложници
Заподозрян се е барикадирал в дом, след като уби 3 души във Филаделфия, държи заложници

Заподозрян се е барикадирал в дом, след като уби 3 души във Филаделфия, държи заложници

Заподозрян се е барикадирал в дом в Ню Джърси и държи заложници, след като застреля трима души в предградие на Филаделфия, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Стрелбата днес сутринта във Фолс Тауншип в източната част на Пенсилвания наложи отмяна на парада за Деня на Свети Патрик и затваряне на детски увеселителен парк. Властите издадоха заповед да не се излиза по улиците в района за няколко часа, но тя беше отменена в ранния следобед.

Полицията съобщи, че заподозреният, 26-годишен мъж, който в момента е бездомник, е познавал жертвите на стрелбата.

В изявление на полицията на предградието Фолс се казва, че стрелбата е станала на две места в градчето. След това заподозреният е откраднал автомобил и е заминал за Трентън, Ню Джърси, където се е барикадирал в къща със заложници.

Губернаторът Джош Шапиро заяви в публикации в социалните мрежи, че е помолил щатската полиция на Пенсилвания да окаже съдействие на местните правоприлагащи органи.

Полицията съобщи, че на два търговски центрове е било наредено да затворят до второ нареждане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари