Заловиха русенец със собствена "бензиностанция"

17
Мъжът обяснил, че не разполага с документи, тъй като купува от шофьори на товарни автомобили гориво, което впоследствие препродава на свои познати
Мъжът обяснил, че не разполага с документи, тъй като купува от шофьори на товарни автомобили гориво, което впоследствие препродава на свои познати Снимка: Агенция Митници

Митнически служители от сектор Оперативен контрол – Русе задържаха 245 литра енергийни продукти

На 04.11.2020 г., след получена оперативна информация от служители на ГПУ Русе, митническите инспектори извършват проверка на склад за въглища. Открити са 26 ПВЦ туби с различни вместимости. 13 от тях (125 литра) са пълни с течност с мирис на дизелово гориво, а останалите 13 (120 литра) са с течност с мирис на бензин.

Установено е, че тубите са притежание на служител на близкия паркинг. Той обяснил, че не разполага с документи, тъй като купува от шофьори на товарни автомобили гориво, което впоследствие препродава на свои познати.

Проверката на митническите служители е извършена в момент на подготвяне на сделка. На място е установен лек автомобил с отворена капачка на резервоара и поставена фуния. До превозното средство са подготвени четири туби.

Иззетите количества течност са предадени за лабораторен анализ. По случая ще бъде съставен акт за административно нарушение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари