Заловиха русенец с марихуана на работното му място

0
В жилището на мъжа също е открита марихуана, както и електронна везна
В жилището на мъжа също е открита марихуана, както и електронна везна

В жилището на мъжа също е открита марихуана, както и електронна везна

36-годишен русенец е задържан за наркотици при акция на русенската полиция. Действията са проведени на 13 юни на територията на гр. Русе от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при специализирана полицейска операция по линия "противодействие разпространението на наркотични вещества" и под надзора на Окръжна прокуратура - гр. Русе. В хода им криминалистите са задържали 36-годишният мъж на работното му място - в производствен цех на фирма.

Установено е, че в джоба на долнището си той има наркотични вещества - марихуана с приблизително тегло около 5 грама, а при проверката на работното му място са намерени електронна везна и мобилен телефон. При по-нататъшните действия на полицаите в жилището на мъжа, намиращо се на адрес в гр. Русе, са намерени още - суха тревна маса с приблизително тегло около 15 грама, за която той е заявил, че е марихуана, електронна везна и гриндер със суха тревна маса - марихуана.

Мъжът е задържан за 24 часа. По случая се води досъдебно производство под надзора на прокуратурата и работата по него продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    до 3
    Е, ако не си боксьор с отдадена от общината "зала" или ЕмЕмЕй брадат копелдак със заведение или друга общинска облага, разбира се, че ще го духаш.
  • 4
    3
    до пабло
    Пабло, я опитай да продаваш кристал да видиш властите как веднага ще те закопчеят. изводите си ги прави сам
  • 17
    2
    Пабло
    Поредна безмислена акция срещу някаква безобидна напушалка. За 20 грама... вие сериозно ли....? Интересно защо властите не впрегнат ресурсите си да се борят с разпространението на т.нар. "кристал"? Някой досеща ли се?
  • 15
    1
    Росен Гацов
    Продължават апашите да рушат живота на хората за 5 грама билка. Дебилни посткомунистически изчадия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари