Заловиха крадец на зимнина в село Баниска

2
Заловеният е 39-годишен мъж от село Дряновец, известен на правораздавателните институции
Заловеният е 39-годишен мъж от село Дряновец, известен на правораздавателните институции Снимка: Facebook

Заловеният е 39-годишен мъж от село Дряновец, известен на правораздавателните институции

Служители на РУ – Две могили са разкрили кражба от имот в село Баниска. 

За престъплението е сигнализирано на 25 октомври, когато в полицията е заявено, че за времето от 10:00 часа на 20 октомври до към 12:00 часа на 24 октомври е било проникнато в имот в село Баниска, след като входна врата е извадена от пантите.

Извършена е кражба на 20 килограма картофи, бутилки олио, консерви. По жалбата е била образувана преписка и е започната работа от служители на РУ – Две могили.

В хода на полицейските действия, като извършител на престъплението е установен мъж от село Дряновец на 39 години, известен на правораздавателните институции. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари