Закопчаха полицай, продавал дрога на Златните

0
Заедно с още двама пласьори е задържан и полицай
Заедно с още двама пласьори е задържан и полицай

Заедно с още двама пласьори е задържан и служителят на Пето РУ на МВР във Варна-И.Г.И., съобщиха от Варненската прокуратура

При специализирана операция на 2 срещу 3 септември 2015 год. под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура във Варна с участието на органите на ОД на МВР и отдел „Вътрешна сигурност, непосредствено след извършване на сделка с наркотици, са задържани за срок от 24 часа К.И.К., А.Т.Т. и полицейският служител И.Г.И. 

Това съобщиха от Варненската прокуратура.

В Окръжна прокуратура във Варна се води досъдебно производство срещу три лица, които в съучастие са държали и разпространявали високорискови и рискови наркотични вещества – престъпление по член 345а, ал.1, във връзка с член 20, ал. 2 от Наказателния кодекс. Един от задържаните е полицейски служител в Пето РПУ на "Златни пясъци". 

След оценка на събраните доказателства наблюдаващият прокурор ще прецени правната квалификация и основанието за искане на постоянни мерки за неотклонение „Задържане под стража”. В момента се изготвя съдебната експертиза за откритите наркотици по вид и количество. Разследването по случая продължава.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари