Закон, морал, а аз отгоре

0
Слави Трифонов извади сертификат за почтеност – щял да декларира имуществото си пред антикорупционната комисия
Слави Трифонов извади сертификат за почтеност – щял да декларира имуществото си пред антикорупционната комисия Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов извади сертификат за почтеност – щял да декларира имуществото си пред антикорупционната комисия

Не че поредният безполезен парламент беше скучен, но за следващия си пожелаваме да се върнат царедворците на Симеон и тошковците на Слави. Не за друго, а защото надграждат образа на народното представителство по свой си колоритен начин. Всички говорят истини, но колкото повече, толкова повече, пише БАНКЕРЪ.

След диванните сондажи във Фейсбук отстрана на Дългия ИТН-то му свика пресконференция, на която увери че ще се яви на изборите и ще даде всичко от себе си следващият парламент да е “работещ”, каквото и да означава това. А маркери в тази насока от досегашното присъствие на тошковците там, колкото щеш, дано пак разведрят кулоарите и пленарната зала със съдраните си гащи, коалиционните лупинги и кадровите попадения.

Заявката е ударна – като за начало предлагат пенкилерно вълшебство във вид на президентска република. Без, разбира се, да са говорили с президента. Достойна визия срещу онази за монархията, която за нещастие ни се размина. Освен това Трифонов извади сертификат за почтеност – щял да декларира имуществото си пред антикорупционната комисия. Тя, разбира се, не напира, но сега ще трябва да се примири, понеже законът е отново над морала, след като миналата година беше точно обратното.

При старото положение комисията се задоволи с глобички без да обели дума за корупция. Каква по-солидна гаранция от думата, че “този, който трябва да знае какви пари имам и какво имущество имам, знае – за останалите тази информация би била просто сеир и задоволяване на жълто любопитство. Това мисля аз за морала и закона!” Сега обаче кампанията започва и моралът се оказа грешка, а законът ще доживее щастието да бъде спазен, понеже бил “за всички”. И не се съмняваме, че всичко ще е наред, а ако нещо не е наред, проблемът е в тайната на офшорките.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Петьо Петков
    Учиндолски инфантил
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари