Заготовки за над 3 милиона кутии цигари задържаха на Дунав мост 2

0
Заготовките за кутии цигари са били скрити под кашони с керамични плочки
Заготовките за кутии цигари са били скрити под кашони с керамични плочки Снимка: Агенция „Митници“

Заготовките за кутии цигари са били скрити под кашони с керамични плочки

Над 3 милиона заготовки за кутии за цигари с лого Marlboro и надпис DUTY FREE задържаха митнически служители на ТД Митница Русе.

На 29.06.2023 г. около 05:05 часа в района на ГКПП Дунав мост 2Видин-Калафат, митнически инспектори спират за щателна митническа проверка товарен автомобил. Водачът на превозното средство заявява пред митническите власти, че превозва керамика и представя документи за товара.

В хода на контролните действия инспекторите установяват, че горните редове на всички палети действително съдържат кашони с керамични плочки, но под тях са поставени кашони, в които има заготовки за кутии за цигари с лого Marlboro и надпис DUTY FREE.

Откритото и задържано от митническите власти количество заготовки за цигарени кутии е 3 081 600 броя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари