Загиналите край Добрич са били братя, работили в Горското стопанство

0

Несъобразена скорост е причината за катастрофата с две жертви

В Добрич е образувано досъдебно производство за катастрофата, при която двама души загинаха, а други осем бяха ранени на пътя Добрич - Крушари. Причина за инцидента е несъобразена с пътните условия скорост. Загиналите са двама братя, работници в Горското стопанство, които са извършвали залесяване в района, предаде БНР.

Тежкият пътен инцидент е станал на пътя с. Росеново посока Добрич. На място е установено, че на прав участък лек автомобил, поради движение с несъобразена скорост с пътните условия, навлиза в насрещното платно и се блъска в товарен автомобил, съобщават от ОДМВР. На място загиват водачът на товарния автомобил, мъж на 55 години и возещият се при него мъж на 50 години. Още трима от пътниците в това превозно средство са настанени за лечение в реанимацията на МБАЛ - Добрич в тежко състояние, с множество травми и опасност за живота. Други двама пътници са приети за наблюдение с мозъчно сътресение. Водачът на лекия автомобил също е настанен за лечение в реанимация, тежко пострадала е и возещата се на предна седалка жена.

От болницата посочват, че петимата пациенти, приети в тежко състояние, вече са стабилизирани. Единият от тях е претърпял операция, планират се операции и на останалите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    до 1
    Никой няма шанс, ако съдбата сложи насреща му малоумник в германска каруца. Дали ще е Мерц, БМВ, или Фолксвагина, все е тая, всички стискат шлифера на Господ.
  • 0
    1
    Ушев
    В тая УАЗ - ка са нямали никакъв шанс. Апропо: има ли монтирани колани в този руски боклук?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари