Загиналите двама мъже при катастрофата край село Габровица са 25-годишни

2
Един от пострадалите в инцидента е с опасност за живота
Един от пострадалите в инцидента е с опасност за живота Снимка: ОДМВР - Пазарджик

Един от пострадалите в инцидента е с опасност за живота

Загиналите двама мъже при тежката катастрофа в снощи на пътя Белово - Костенец в района на село Габровица са на по 25 години. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Пазарджик - Мирослав Стоянов, цитиран от 24 часа.

Сблъсъкът между мотоциклета и леката кола е бил толкова жесток, че от удара мотористът е отхвръкнал и се е качил върху телената предпазна мрежа на склона край пътя.

Мотоциклетистът е от Костенец, а шофьорът на лекия автомобил "Дачия" е от Пловдив. Пострадали са и двама пътуващи в леката кола – 71-годишен от Пловдив и 30-годишен също от Пловдив. По-младият е с опасност за живота, тъй като е с мозъчен кръвоизлив. Те са настанени за лечение в МБАЛ - Пазарджик.

Най-вероятната причина за катастрофата е несъобразена скорост на единия от двамата шофьори, тъй като участъкът е в дефиле покрай реката и има завои, които предполагат по-ниска скорост и внимание от водачите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Ytrf
    Джигити!!!!!Били на 25 години!!!!Естествен потбор!!!!!Тези убийци нямат място на пътя!!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари