Задимена кола вдигна на крак пожарникарите в Сливо поле

0

Причината за отделянето на голямо количество дим е повреда в турбината на автомобила

За изминалите две денонощие екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на 4 сигнала.

На 13 април, за времето от 07:55 до 09:00 часа, един екип от Втора РСПБЗН е изпратен на в градското сметище в Русе, заради сигнал за пожар. При пристигане на място огнеборците са установили, че горенето е възникнало в камара с отпадъци, като булдозери и челни товарачи са започнали запръстяване. Екипът на пожарната се е включил, за да ограничи развитието на пожара към съседни камари с отпадъци. Същия ден, между 11:28 и 11:43 часа, екип на Първа РСПБЗН е погасил запалени отпадъци в метален контейнер на адрес в град. Русе, на ул. Черно море. Произшествието е ликвидирано без щети.

В събота, за времето от 12:04 часа до 13:35 часа, пожарникари от РСПБЗН - Сливо поле са реагирали на сигнал за пожар в сметище на адрес в село Ряхово. Горяло е нерегламентирано сметище в края на селото. Огнеборците са ограничили разпространението на огъня, а тежка техника от кметството е извършила зариване. По-късно вечерта, от 20:02 до 21:20 часа, екип от РСПБЗН - Сливо поле отново е посетил местопроизшествието, като е установено, че сметището е заринато и няма опасност от разпространение, но тъй като е продължавало да пуши е използвана вода за доизгасяне.

Вчера в 16:55 часа екип от РСПБЗН - Сливо поле е реагирал на сигнал за запален по време на движение лек автомобил на изхода от град Сливо поле. При пристигане на място пожарникарите са установили, че няма запалване, а автомобилът е получил повреда в турбината, при което се е отделил значително количество дим и водачът е помислил, че е станал пожар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари