Задават се силни магнитни бури през април

0
Симптомите като спадане на кръвното налягане, сънливост, главоболие, рецидиви на хронични заболявания са чести
Симптомите като спадане на кръвното налягане, сънливост, главоболие, рецидиви на хронични заболявания са чести Снимка: iStcok/Guliver

Чувствителните хора трябва да се подготвят за дни с неразположения

На метеочувствителните хора през първата половина на април ще им бъде тежко: магнитни бури ще се появяват една след друга и освен това ще се проточат. Учените казаха кога да бъдем подготвени за влошаване на здравето си, предава zdrave.to

На 28 март започна магнитна буря, която ще отшумява едва днес. През април първата буря ще се случи на 2-ри. Интензивността ѝ ще бъде средна, но никой не е имунизиран от апатия, главоболие и обща слабост.

Доста силна буря ще настъпи на 8 април, пикът ѝ ще бъде на 10 април. Очаква се явление със сила G1, така че си струва да се подготвите предварително за евентуален спад в производителността и влошаване на състоянието.

Последната буря ще се състои на 16-17 април. Освен това ще бъде изключително интензивна. Дори напълно здрави хора могат да усетят влиянието й.

Симптомите като спадане на кръвното налягане, сънливост, главоболие, рецидиви на хронични заболявания са чести. Препоръчваме ви да носите със себе си аптечка, за да избегнете тъжни резултати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари