Задава се мрачна неделя

0
Времето ще се задържи предимно облачно и на отделни места ще превали слаб дъжд, в северозападните райони - дъжд и сняг
Времето ще се задържи предимно облачно и на отделни места ще превали слаб дъжд, в северозападните райони - дъжд и сняг

През следващото денонощие времето ще се задържи предимно облачно и на отделни места ще превали слаб дъжд, в северозападните райони - дъжд и сняг.

През деня в Източна България и по долината на Струма ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса, а максималните - предимно между 3 и 8 градуса.

Над Черноморието също ще бъде предимно облачно, почти без валеж. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 8 и 10 градуса. Температурата на морската вода ще е 6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно облачно, на отделни места със слаби превалявания от сняг. Ще духа умерен до силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3 градуса, на 2000 метра - около минус 2 градуса.

Атмосферното налягане през деня слабо ще се понижи и ще бъде малко по-ниско от средното за януари.

През първите два дни от следващата седмица ще преобладава облачно време. В понеделник, 21 януари, вероятността за валежи е малка, но привечер и през нощта срещу вторник, с понижение на температурите, в Северозападна България ще завали сняг.

Във вторник, 22 януари, на места ще превалява слаб дъжд, в северозападните райони - дъжд и сняг, а в планините над 1000-1200 метра - сняг. Във вторник в източната половина от страната югоизточният вятър ще се усили. Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса, максималните - предимно между 3 и 8 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари