Задържаните от побоя в "Орландовци" остават в ареста

0
Даниел Колев  и братята Жони, Асен и Георги Коцеви  бяха задържани по време на побоя в кв. „Орландовци” на 13 юни
Даниел Колев и братята Жони, Асен и Георги Коцеви бяха задържани по време на побоя в кв. „Орландовци” на 13 юни Видео: Канал 3

Софийският градски съд остави окончателно в ареста четиримата задържани за побоя в квартал „Орландовци”. Те са обвинени в нанасяне на телесни повреди с хулигански подбуди. Според съда, ако са на свобода, те могат да извършат ново престъпление.

Даниел Колев  и братята Жони, Асен и Георги Коцеви  бяха задържани по време на побоя в кв. „Орландовци” на 13 юни. Обвиненията са им повдигнати за нанасяне на телесни повреди на трима пострадали. По делото до момента има разпитани 13 свидетели. Защитникът на непълнолетния Даниел Колев заяви, че момчето се е опитало да разтърве двете групи и така е попаднало в мелето.

Защитникът на братята Коцеви Ивайло Юруков обясни, че те не отричат съпричастността си към побоя, но не са уточнявали с какво са допринесли за конфликта. Тепърва предстои да дадат показания пред органите на досъдебното производство. 

Мярката за неотклонение на четиримата задържани не подлежи на обжалване. При промяна на обстоятелствата обаче, защитниците отново могат да поискат промяната й.    

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари