Задържаха шофьора, забил се в автобусна спирка след употреба на три вида наркотици

0
Непосредствено след произшествието мъжът е свалил регистрационните табели на автомобила си, след което го е укрил в района над стадион "Варна"
Непосредствено след произшествието мъжът е свалил регистрационните табели на автомобила си, след което го е укрил в района над стадион "Варна" Снимка: БГНЕС

Водачът, който е допуснал пътнотранспортното произшествие на спирка "Явор" във Варна и е напуснал местопроизшествието, е установен

Това съобщиха от ОДМВР - Варна, предава Агенция Фокус.

Лишен от право да управлява МПС по административен и съдебен ред 32-годишен мъж от Варна е управлявал лекия "Хонда", който около 13.25 ч. на спирка "Явор" във Варна е блъснал 18-годишен младеж и кола, спряла за слизане на пътници, и е нанесъл материални щети по спирката. Непосредствено след произшествието мъжът е свалил регистрационните табели на автомобила си, след което го е укрил в района над стадион "Варна". Малко по-късно, след оперативно-издирвателни действия, автомобилът е намерен и му е извършен оглед.

При установяването на собственика му той е тестван с полеви тест за наркотици, който е показал, че е употребил 3 вида наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за срок до 24 ч. Случаят е докладван на прокурор при Районна прокуратура - Варна.

Пострадалият младеж е прегледан в болница. Установени са комоцио и контузии на глава и рамо, оказана му е медицинска помощ и е насочен за домашно лечение.

ОДМВР - Варна благодари на многобройните граждани, оказали съдействие по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари