Задържаха шофьора, причинил тежката катастрофа край Поморие

0
Обвиняемият причини смъртта на двама души и травми на четирима пострадали
Обвиняемият причини смъртта на двама души и травми на четирима пострадали Снимка: кадър NOVA

Обвиняемият причини смъртта на двама души и травми на четирима пострадали

Окръжна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа И.И. Той е обвинен за това, че по непредпазливост е причинил смъртта на мъж и жена, както и средни телесни повреди на други четири лица, при пътнотранспортно произшествие. Престъпното деяние е осъществено на 08.11.2023 година на път на територията на община Поморие, съобщиха от държавното обвинение.

По време на разследването е установено, че обвиняемият, който е управлявал лек автомобил, е нарушил правилата за движение по пътищата, предприемайки изпреварване и движейки се с превишена скорост. По този начин е осъществил пътнотранспортното произшествие, довело до смъртта на двама души и телесни увреждания на другите четирима пострадали.

С постановление на наблюдаващия прокурор е отнето свидетелството за правоуправление на моторно превозно средство на обвиняемия. Предстои спрямо него в съда да бъде внесено искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари