Задържаха шофьора, причинил смъртта на Янита

0
По време на разследването е установено, че управляваният от обвиняемия автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение
По време на разследването е установено, че управляваният от обвиняемия автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение

По време на разследването е установено, че управляваният от обвиняемия автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение

Окръжна прокуратура - Бургас задържа за срок до 72 часа А.А. Той е обвинен за това, че е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на жена, както и средни телесни повреди на друга жена и две деца, настъпили в резултат от пътнотранспортно произшествие. В пътно-траспортното произшествие загина 33-годишната Янита Пепелянкова, а двете й деца пострадаха тежко.

Катастрофата настъпи на 09.03.2024 година на път в района на кръстовище за село Черни връх, Бургаско.

По време на разследването е установено, че управляваният от обвиняемия лек автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение и по този начин е допуснал пътнотранспортно произшествие с автомобила, с който са се придвижвали пострадалите лица.

С постановление на наблюдаващия прокурор, съобразно разпоредбата на чл.69а от НПК, е постановено отнемане на свидетелството за правоуправление на МПС на обвиняемия.

Предстои Окръжна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на обвиняемия. Спрямо А.А. е наложена и мярка "забрана за напускане пределите на Република България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари