Задържаха нападателя, пробол полицай в гърдите

1
Мъжът е на 20 години и е криминално проявен
Мъжът е на 20 години и е криминално проявен

Мъжът е на 20 години и е криминално проявен

Мъж на 20 години е задържан за нападение на полицейски служител в Казанлък. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Полицаят е нападнат този следобед. Сигнал за инцидента е получен в 15:22 часа. До момента е установено, че двама полицейски служители са посетили адрес в казанлъшката местност "Казмера" с цел призоваване на лице по досъдебно производство. Мъжът не е установен на адреса си, предаде БТА.

По първоначална информация около служителите на Районното управление в Казанлък са се събрали група лица от квартала, а след устна забележка, един от групата е нападнал служителите.

Пострадал е единият от полицейските служители. Той е приет е в болнично заведение с прободна рана и предстои да претърпи операция.

При проведените бързи заградителни мероприятия е задържан извършителят на престъплението - 20-годишен мъж, който е криминално проявен. Извършва се оглед на местопроизшествието. Започнато е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    русенец
    искам да чуя "умните" и "капацитетни" становища на огромните правозащитници от БХК. Какво ще кажат сега. Значи патладжаните могат да нападат нашите полицаи, а когато полицаите изпълняват служебния съ дълг, ще ги съдим и линчуваме. Срам и позор. Правовата държава означава да се подчиняваш на закона и да го спазваш. А не като ромите само да искаш и да търсиш правата си, а в същото време да вадят ножове, да нападат, грабят, изнасилват, убиват.
  • 10
    1
    ЗъМъВъРъ
    Когато Законът допуска първо полицаят да бъде прободен или с опрян до тялото му нож, а след това той да обяснява на широката публика, че има право да употребява оръжие в определените от закона случаи - вероятно ще има и други пострадали полицейски служители.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари