Задържаха кандидат за кмет на Дупница

0
Методи Захаринов е бил обявен за международно издирване от гръцките власти
Методи Захаринов е бил обявен за международно издирване от гръцките власти

Методи Захаринов е бил обявен за международно издирване от гръцките власти

Кандидатът за кмет на Дупница Методи Захаринов е бил задържан за 72 часа по постъпило уведомление, че е бил обявен за международно издирване от гръцките власти - според Шенгенската информационна система, казаха тази сутрин от Окръжна прокуратура - Кюстендил, цитирани от БНР.

На по-късен етап днес ще има и официално съобщение по случая.

Засега се знае, че Захаринов е бил задържан снощи на излизане от село Самораново, където е бил на предизборна среща. Той е издигнат от инициативен комитет, оглавяван от съпругата му Елена. Семейството живее в близкото село Яхиново.

От прокуратурата в Кюстендил казаха, че срещу Захаринов има издадена съдебна присъда в Гърция, която той трябва да изтърпи.

Обвинението е било в подправяне на евробанкноти.

От ЦИК са издали разрешение за неговото задържане, за де се спази Избирателният закон. Според коментари в Дупница той работи като инспектор в противопожарната служба. Бил е забелязан и на протеста на енергетиците и миньорите на АМ "Струма" преди седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    И що мълчи Дунав мост?
    Независимият кандидат за кмет на Дупница Методи Захаринов, подкрепен от "Възраждане", е бил задържан. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/sled-mejdunarodno-izdirvane-arestuvaha-kandidat-za-kmet-podkrepen-ot-vyzrajdane-snimka-news_2074258.html © Actualno.com Не се знае за какво е издирван в Гърция, но ако е крал, едва ли са копейки. Мръсни рушлямски фашаги!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари