Задържаха Хулио Иглесиас на летището в Доминикана

1
Митническите служители са открили у певеца пресни продукти, вносът на които е забранен на територията на страната, по-късно той е бил освободен
Митническите служители са открили у певеца пресни продукти, вносът на които е забранен на територията на страната, по-късно той е бил освободен Снимка: AP / CARLOS GIUSTI

Митническите служители са открили у певеца пресни продукти, вносът на които е забранен на територията на страната, по-късно той е бил освободен

Известният испански певец Хулио Иглесиас е бил задържан на летището в Доминиканската република заради съдържанието на куфарите си, но след това е бил освободен, съобщи вестник А Бе Се (АВС), предаде БТА.

Според изданието инцидентът е станал на летището в Пунта Кана. В багажа на певеца, който е летял от Бахамите, е имало над 40 килограма продукти. При спирането в Доминиканската република митническите служители са открили у Иглесиас пресни продукти, вносът на които е забранен на територията ѝ.

Доминиканските власти освен това понастоящем са особено внимателни на границата заради откриването на определен вид насекоми.

Изданието съобщава още, че изпълнителят и лицата, пътуващи с него, са били задържани на летището за няколко часа. Властите на Доминиканската република са участвали в разрешаването на ситуацията. В крайна сметка певецът е бил освободен.

Осемдесетгодишният Хулио Иглесиас, който е издал няколко десетки албума, е един от най-успешните испаноезични изпълнители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари