Задържаха трима души при спецоперация в Русе

2
Предстои повдигане на обвинение за извършено престъпление
Предстои повдигане на обвинение за извършено престъпление Снимка: МВР / архив

Предстои повдигане на обвинение за извършено престъпление

На 16.11.2023 г. в хода на проведената специализирана полицейска операция под надзора на Окръжна прокуратура - Русе, по линия противодействие разпространението на наркотични вещества от служители на сектор КП при Първо РУ - Русе, са проведени оперативно издирвателни и процесуално следствени действия на територията на град Русе.

В хода на операцията са задържани двама мъже на възраст 30 и 32 години и една жена на 25 години, в които са намерени наркотични вещества метамфетамин и марихуана. При извършените последващи претърсвания в жилищата на лицата са открити и иззети още наркотични вещества - кристал, марихуана, хапчета екстази, мобилни телефони, пособия за разтегляне и разфасоване на наркотиците, парична сума в размер на 1200 лева, 1бр. въздушен пистолет марка „Beretta px4 storm” и 1бр. газов пистолет марка „Ekol Magnum”.

Общо иззетите наркотици са: марихуана - около 25 грама; метамфетамин - около 70 грама и Екстази - 1 таблетка. На две от лицата е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок от 72 часа. Предстои повдигане на обвинение за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Само Минавам
    За протокола Берета (Fabbrica d'Armi Pietro Beretta) не произвеждат "въздушни пистолети" - произвеждат само огнестрелни оръжия. От което следва, че няма как да са намерили "въздушен пистолет марка „Beretta px4 storm”. Предполагам са намерили UMAREX със същото име, но така или иначе нито е Берета от Италия, а е по-скоро UMAREX от Германия. Компоти, компютри, внос, износ...
  • 5
    3
    гражданин
    Кого задържахте? Хахаха
  • 4
    2
    До 1
    Тъп опит за шега,опитай отново...
  • -6
    1
    ЗОВ ЗА ПОМОЩ!
    Здравейте, 16.11.23 баба ми ядеше семки със съседките пред блока и са минали някакви маскирани мъже полицаи и са ги арестували :(((
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари