Задържаха дрогирана шофьорка от село Бъзън

2
29-годишната жена седнала зад волана след употреба на метамфетамин
29-годишната жена седнала зад волана след употреба на метамфетамин Снимка: Архив

29-годишната жена седнала зад волана след употреба на метамфетамин

Шуменската полиция задържа две жени, едната шофирала след употреба на наркотични вещества, а спътничката и носила наркотици в дамската си чатна, съобщиха от пресцентъра на МВР - Шумен.

Проверката е извършена около 15:30 часа вчера на кръстовището между улиците „Ивайло“ и „Владайско въстание“ в Шумен.

Спряна е шофьорка на Фолксваген „Пасат“ със силистренска регистрация. Зад волана е била 29-годишна от русенското село Бъзън.

При проверката е установено, че жената управлява въпреки че е била наказана за управление без свидетелство само преди година.

Полицаите я тествали за употреба на наркотици и установили, че е употребила метамфетамин. Отказала е да даде кръвна проба за анализ.

Оказало се, че пътничката в автомобила, 32-годишна шуменка, е носила наркотици. При нея е открита дамска чанта с гриндер, в която имало суха трева, кутийка с около 3 грама зелена трева, по нейните думи, марихуана, и цигара без филтър.

Двете жени са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувани са досъдебни производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Браво бе
    В Шумен по- добре работят от русенското дефиле
  • 1
    1
    все тая
    Ще обещае да не прави повече така (: ще си го назначат по неволя за ушенце и книжката даже ще му върнат без административно ( да не се кълна )
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари